divendres, 5 de març del 2010

Bacallà a la catalana

Ingredients:

800 grs. de bacallà
200 grs. de cebes
2 decilitres d'oli
400 grs. de tomàquets
500 grs. de patates
4 dents d'alls
2 pebrots vermells
1 got de vi blanc
una mica de safrà
una mica de pebre vermell
1 branqueta de julivert

Preparació:

S'afegeix a l'oli la ceba tallada fina fins que es posa daurada, s'hi afegeixen els alls picats, els tomàquets pelats i picats, i el julivert a trossets, el safrà i també el pebre vermell i els pebrots vermells tallats.

Es fregeix tot seguit amb el vi blanc, se li posa sal i pebre, s'hi afegeix el bacallà remullat tallat a trossos i les patates tallades en rodanxes. Es tapa l'olla i es deixa coure a pressió durant deu minuts. Després es deixa refredar i ja està llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada