El "Moinmoin" és una menja molt bona de la tribu Yoruba del sud de Nigèria. És un menjar que és ric en proteïnes i té molt bon sabor.
Ingredients:
1/2 quilo de mongeta blanca
2 cebes
2 pebrots vermells
4 ous
Un peix "mardael" que es passa per aigua
Sal
Oli d'oliva
Brou de pollastre (maggi)
Condiment
Estris:
1 cassola
1 bol normal (plàstic)
1 got d'alumini
Preparació:
En primer lloc, cal remullar les mongetes en aigua, deixar-les durant 5 minuts, s'han de fregar amb les mans fins a separar les llavors. Cal posar aigua i colar-les amb el colador. Cal posar les llavors de les mongetes, el pebrot vermell i les cebes dintre la batedora i triturar-ho tot. Cal posar la barreja en un bol normal i barrejar-hi el brou de pollastre, el condiment, el peix passat per aigua. S'ha de barrejar, posar aigua a la cassola, tapar-ho bé i fer-ho bullir.
Després, cal afegir-hi l'oli d'oliva i la sal a la barreja, s'han de batre els ous i afegir-los i barrejar-ho tot bé. Cal posar la barreja dins de cada got d'alumini i posar-los en una cassola amb aigua i dexar-ho bullir durant 40 minuts.
Finalment posar-ho en una safata plana per servir i menjar!
Falafel
Fa 1 any
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada