dimecres, 10 de març del 2010

"Torrijas"

Ingredients:

1 barra de pa (millor del dia abans)
1 litre de llet
1 branca de canyella
1 pell de llimona i de taronja
Sucre al gust (unes 6 cullerades soperes)
3 o 4 ous per arrebossar
Oli d'oliva per fregir
3 cullerades de sucre
Canyella mòlta

Preparació:

Primer, tallar el pa a llesquesde 2 cm de gruix. Després es posa a bullir la llet amb el sucre, la pell de taronja i de llimons i la canyella en branca. Una vegada bullida, es deixa reposar perquè agafi aromes. Quan ha reposat, es cola. A continuació es posa el pa en un plat fons i allargat, i s'hi posa la llet per sobre, es deixa que es xopi i després s'escorre. Un cop escorregut, es passa per ou batut. Es posa l'oli a la paella i quan estigui calent es fregeixen les llesques i quan estan daurades es deixen en un plat amb paper de cuina. Finalment, amb el sucre i la canyella mòlta es fa una barreja s'empolsinen les llesques per sobre. S'hi pot afegir mel per sobre,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada