divendres, 5 de març del 2010

Lluç a la ricarda

Ingredients:

Filets de lluç
2 cullerades de margarina amb sal
2 tomàquets pelats
1 rajolí de conyac
1 culleradeta de sucre
1 got de brou de peix
1 culleradeta d'orenga
100 grs. de formatge Arzua Ulloa
1 mica d'oli

Estris:

1 safata
1 batedora
1 got de vi
1 paella

Electricitat

Preparació:

S'ha de pintar la cassola amb oli.
Heu de colocar a la cassola els filets amb la margarina a sobre. S'ha d'engegar el forn a cent-vint graus i s'ha d'introduir la cassola durant quinze minuts.
Tuco: Posar els tomàquets, el conyac, el sucre, el brou i batre'ls.
Fregir amb una mica d'oli i afegeix l'orenga.
Quan el lluç estigui daurat, posar-hi damunt el "tuco" i a sobre el formatge. Apagar el forn. I quan el formatge estigui fos, retirar-ho.
Per agafar la cassola calenta heu d'utilitzar guants o un drap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada