divendres, 5 de març del 2010

"Sancocho" de peix

Ingredients:

1 cap de peix
1 lliura de peix
2 verds
2 trossos de iuaca
4 unces de veces
2 pastanagues
2 grans d'all
3 cullerades de julivert picat
1 ceba blanca
1 tija d'api
2 cullerades d'oli
Sal, pebre i comí

Elaboració:

Posar en una olla dos litres d'aigua i deixar bullir, després afegir un tros de ceba, la tija d'api i una pastanaga tallada a quarts, deixar que aquests ingredients estiguin perfectament cuinats i afegir el cap de peix, cuinar fins a obtenir un brou i retirar la carn del cap.

Després, fer un sofregit en el recipient on treballarem el "sancocho" utilitzant l'oli i la ceba, i un cop "sancochado" afegir-hi la pastanaga tallada en quadrets petits.

Afegir a la preparació anterior el brou dels ossos de peix i deixar que bulli. Immediatament afegir-hi el verd trossejat i les veces, deixar que es coguin fins que estiguin mig tous.

Afegir-hi la iuca tallada a trossos i deixar coure fins que estigui tova, depsrés afegir-hi el peix tallat a trossos, coure la sopa uns minuts més afegint-hi la sal, el pebre i el comí.

Servir la sopa calenta i empolsar amb julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada