dimecres, 10 de març del 2010

Picapollastre (Santo Domingo)

Ingredients:

Sal
Pebre
All
Ceba
Avecrem
Llevat
Farina
Oli

Preparació:

S'ha de tallar el pollastre a trossos grans, adobar-lo amb sal, all, ceba, avecrem i pebre. Es posa en una cassola durant uns quinze minuts, a foc lent. Una vegada passats els quinze minuts, es retira del foc i es deixa reposar durant deu minuts.
Després s'arrebossa amb el llevat i la farina i es fregeix en una fregidora amb bastant oli fins que us quedi ben daurat i fet per dins, que sigui cruixent.
Per una altra part, es talla el plàtan a trossos rodons i prims, i es posa a fregir fins que quedi daurat igualment.
Per acabar:
Es serveix en una safata ambdues coses. S'hi posa sal a sobre i al costat s'hi posa quètxup. Ja està llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada