divendres, 5 de març del 2010

Llom amb pinya

Ingredients:

1 peça de llom de 1500 grs
2 cebes
2 pastanagues
1 porro
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 pot de 500 grs. de pinya en el seu suc
1 copa de conyac
1 copa de vi blanc

Preparació:

Primer hem de salpebrar la peça de llom i possar-la en una safata amb totes les verdures, no oblicar-nos que s'han de rentar amb aigua abans de posar-les a la safata, posarem la safata al forn a una temperatura de 180º.
Seguidament, quan estigui una mica daurat, li posarem la copa de conyac amb una mica d'aigua. Quan creiem que està fet per dintre, el traurem del forn.
Les verdures s'han de passar per la batedora i seguidament posar-les al foc amb la copa de vi blanc i el pot de pinya durant uns 10 minuts i tornar-ho a passar per la batedora.
El llom s'ha de trossejar a filets, podem fer-los com vulgueu, els posarem als plats i els cobrirem amb la salsa de verdures amb pinya, i ja estarà llest per menjar!
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada