divendres, 5 de març del 2010

Coca de poma

Ingredients:

2 pomes golden mitjanes
2 gots de farina
1 got de sucre
1 got d'oli d'oliva
2 o 3 ous
1/2 got d'aniset
1 sobre de llevat

Estris:

1 recipient de vidre o plàstic
1 got de vidre
1 cullera de fusta
1 minipimer o batedora de mà
1 font d'alumini

Preparació:

En primer lloc, enceneu el forn uns deu minuts abans a 170º. Després, netegeu bé les pomes, peleu-les, traieu-ne el cor. Talleu-les finament i deixeu-les a part fins després. Mentrestant prepareu la massa. Posar en el recipient de vidre la farina, el sucre i el llevat. A continuació aboqueu l'oli, l'aniset i els ous i batre-ho tot amb el minipimer. Afegir les pomes i amb la cullera de fusta remeneu-ho tot. Finalment, aboqueu la massa a la font, poseu-la al forn aproximadament 35 minuts.

Per comprovar que ja està feta, punxeu-la al centre amb un ganivet i si el ganivet surt sec vol dir que ja és a punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada