dijous, 25 de febrer del 2010

PASTA FROLA

INGREDIENTS

MANTEGA 200 GR
SUCRE 150 GR
OU 1
REVELL 1 (YEMA)
ESSÉNCIA DE VAINILLA 1 CULLERACLETES
FARINA LEUDANTE 450 GR
LLET 3 O 4 CULLERACLETES
DOLÇ DE CODONYAT(MENBRILLO) 300GR


PREPARACIO

ENFARINA I ENMATEGAR UN MOTLLE I ENCENDRE EL FORN.
BATRE EL LLARD AMB SUCRE AGREGAR L´OU I EL REVELL,PERFUMAR AMB ESSÉNCIA DE VAINILLA I AFEGIR LA FARINA I LA LLET SENSE PASTAR,COLOCAR-LA EN LA NEVERA EMBOLICADA EN FILM 1 HORA. DESPRÉS ESTIRAR TRES QUARTES PARTS DE LA MASSA I POSAR-LA AL MOTLLE.
TREPITJAR EL DOLÇ DE CODONYAT AMB DUES CULLERADES D´ AIGUA O VI. AMB LA PART DE LA MASSA QUE SOBRO FORMAR TIRETES I FER UN ENREIXAT A SOBRE DEL DOLÇ CUINAR AL FORM MODERAT 35 MINUTS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada