Ingredients per a 4 persones
400g d’espaguetis
200g de cansalada
4 ous
1/2 ceba
100g de parmesà ratllat
2 cullerades d’oli
Sal
Pebre
Estris
1 olla
1 paella
1 taula de tallar
1 forquilla
1 plat fondo
1 colador
1 cullera de fusta
Preparació
- Hem d’omplir l’olla amb aigua i posar-la a bullir amb una mica de sal.
- A continuació trocejarem per una banda la ceba, ben petita, i per una altra la cansalada.
- Cal posar l’oli a la paella. Quan estigui calent (sense que arribi a fumejar), hi posarem la ceba i la farem daurar. Després cal afegir la cansalada. El fregirem fins que estigui cruixent.
- En un plat fondo, hem de batre els ous i remenar-los amb el parmesà, fins a obtenì una crema.
- Un cop l’aigua bulli, cal posar-hi la pasta. La movem una mica perquè no s’enganxi i esperem uns 10 minuts.
- Hem de colar la pasta i posar-la a la paella, remenem a foc lent amb la cullera de fusta.
- Cal apagar el foc i vessar la crema d’ou sobre la pasta. Remenem i… està llest!!!!! Bon profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada