dimarts, 23 de febrer del 2010

Espaguetis a la carbonara

Ingredients per a 4 persones

400g d’espaguetis

200g de cansalada

4 ous

1/2 ceba

100g de parmesà ratllat

2 cullerades d’oli

Sal

Pebre

Estris

1 olla

1 paella

1 taula de tallar

1 forquilla

1 plat fondo

1 colador

1 cullera de fusta

Preparació

  1. Hem d’omplir l’olla amb aigua i posar-la a bullir amb una mica de sal.
  2. A continuació trocejarem per una banda la ceba, ben petita, i per una altra la cansalada.
  3. Cal posar l’oli a la paella. Quan estigui calent (sense que arribi a fumejar), hi posarem la ceba i la farem daurar. Després cal afegir la cansalada. El fregirem fins que estigui cruixent.
  4. En un plat fondo, hem de batre els ous i remenar-los amb el parmesà, fins a obtenì una crema.
  5. Un cop l’aigua bulli, cal posar-hi la pasta. La movem una mica perquè no s’enganxi i esperem uns 10 minuts.
  6. Hem de colar la pasta i posar-la a la paella, remenem a foc lent amb la cullera de fusta.
  7. Cal apagar el foc i vessar la crema d’ou sobre la pasta. Remenem i… està llest!!!!! Bon profit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada