dimarts, 16 de febrer del 2010

La Bandera Dominicana (Arròs,Mongeta,Carn de Vedella amb Ceba i Amanida Verda)

ARRÒS

Estris:
Olla
Cullera

Ingredients:
1/2 Kg de arròs
1/2 Litre d'Aigua
Oli
Sal

Preparaciò:
- Hem de rentar l'arròs amb aigua i escórrer-lo.
- Posar 1/2 litre d'aigua a l'olla amb un raig d'oli.
- Deixar-lo fins que bulli.
- Posar l'arròs i deixar-lo fins que absorveìxi tot l'aigua.
- Remenar-lo i tapar-lo durant vint minuts, a foc lent.


MONGETA

Estris:
Olla de pressiò
Cullera
Canivet

Ingredients:

1/2 Kg de mongeta
1 litre d'aigua
1 Pebrot
1 Ceba
1 Tomàquet
Pebre
All
Orenga
Oli
Sal

Preparaciò:

- Hem de rentar bé la mongeta am aigua i escórrer-la.
- Posar 1 litre d'aigua a l'olla amb un raig d'oli.
- Hem de posar la mongeta i tapar l'olla bé.
- Posar-la al foc uns 45 minuts.
- El pebrot, la ceba i el tomàquet hem de rentar-los i tallar-los.
- Hem de triturar l'all.
- Hem de posar tot els ingredients.
- Posar una mica de sal, pebre i orenga al gust.
- Remenar-lo i deixar-lo bullir vint minuts fins fet una crema.


CARN DE VEDELLA AMB CEBA

Estris:

Paella
Cullera

Ingredients:

1 Kg de vedella
1 Ceba
All
Pebre
Orenga
Oli
Sal
Llimona
Vinagre

Preparaciò:

- Hem de rentar la vedella amb llimona.
- Hem de adobar-la amb all, pebre, orenga i sal.
- Posar la paella amb un raig dóli a escalfar.
- Hem de posar la carn a coure.
- Mentre es coccu la carn hem de posar una altra paella amb oli, sal i vinagre.
- Tallar la ceba en rodanxes.
- Posar-la en la paella i després la carn.


AMANIDA VERDA

Estris:

Safata
Ganivet

Ingredients:

Enciam
Tomàquet
Cogombre
Oli
Sal
Vinagre

Preparaciò:

- Hem de rentar l'enciam i el tomàquet.
- Hem de pelar el cogombre i tallar´lo en rodanxes.
- Hem de Tallar tambè el tomàquet en rodanxes.
- Col-locar tot els ingredients en la safata i amanir amb sal, vinagre i un raig dóli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada