Aquesta recepta és de la Fatiha, del Marroc, alumna del B2, deu estar boníssim!!
Ingredients:
1 quilo de cuscús
1 quilo de carn de vedella
1 cullerada de pebre negre
2 cullerades de sal
6 cullerades d'oli d'oliva
2 cebes grans
1 tomàquet
1 cullerada de colorant alimentari
3 pastanagues
100 gr. de carabassa
2 carabassons
1/2 col
Preparació:
Tallem la ceba i la posem en una olla cuscussera amb l'oli, afegim la carn i la deixem 15 minuts a foc lent. Després posem les espècies i el tomàquet, afegim un litre d'aigua i ho deixem tot que es vagi coent a foc fort.
Mentrestant mullem el cuscús amb una mica d'aigua i el deixem reposar 1/4 d'hora, després el posem a la cuscussera i el posem sota la carn. Una hora i mitja després afegim les verdures a la carn. Ho deixem una hora més a foc fort.
Al servir, posem el cuscús en un plat gran, a sobre posem la carn i les verdures. Bon profit!
Falafel
Fa 1 any
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada