Aquesta recepta és de la Mariam, del Pakistan, i alumna del B2, és molt bo!!
Ingredients:
1 tassa i mitja d’arròs
2 cullerades de coco dessecat
2 tasses i mitja d’aigua
1 cullerada de cúrcuma molta
2 cullerades de llet de coco
4 fulles de curri
1 bitxo verd sense llavors i picat
mitja tassa d’oli
1 llimona
2 cullerades d’anacards picats
1/3 culleradetes de llavors de mostassa
Preparació:
Cal humitejar el coco dessecat en la llet de coco i deixar-ho a part. Cal torrar les fulles de curri, el bitxo, els fruits secs i les llavors de mostassa amb oli fins que les llavors rebentin.
S’ha d’afegir el coco, l’arròs i el suc de llimona.
Cal tapar el cassó i deixar coure l’arròs durant deu minuts més fins que es consumeixi tot el líquid i estigui sec i esponjós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada