Ingredients:
Pasta fullada
250 gr. de maduixes
3 kiwis
crema pastissera
1 ou
gelatina
Crema pastissera:
½ litre de llet
3 rovells d’ou
2 cullerades de farina de blat de moro
75 gr. de sucre
25 gr. de mantega
Gelatina:
sucre
Preparació de la pasta fullada:
Primer es deixa descongelar la pasta fullada. Després s’ha d’encendre el forn a uns 200º. A continuació li afegim una fina capa de crema pastissera al mig de la pasta i fem forma als costats amb un ganivet. Per acabar posem amb un pinzell el rovell d’ou i el posem al forn.
A continuació, es tallen les maduixes i els kiwis i els posem a sobre la pasta a gust del cuiner o cuinera, Per sobre es posa la gelatina.
Preparació de la crema pastissera:
En un bol posem els rovells d’ou, el sucre i la farina. Es barregen bé i se l’hi afegeix la llet que haurem bullit amb una pell de llimona. Es bat i es posa al foc. Quan comença a bullir s’aparta i es deixa refredar.
Preparació de la gelatina:
Per fer la gelatina posem aigua al foc amb bastant sucre, poc a poc es farà la gelatina per a la decoració.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada