dilluns, 2 de març del 2009

Pasta fullada de maduixes i kiwis

La Sonia del B2 també ens ha preparat una recepta...

Ingredients:

Pasta fullada
250 gr. de maduixes
3 kiwis
crema pastissera
1 ou
gelatina

Crema pastissera:

½ litre de llet
3 rovells d’ou
2 cullerades de farina de blat de moro
75 gr. de sucre
25 gr. de mantega

Gelatina:

aigua
sucre

Preparació de la pasta fullada:

Primer es deixa descongelar la pasta fullada. Després s’ha d’encendre el forn a uns 200º. A continuació li afegim una fina capa de crema pastissera al mig de la pasta i fem forma als costats amb un ganivet. Per acabar posem amb un pinzell el rovell d’ou i el posem al forn.

A continuació, es tallen les maduixes i els kiwis i els posem a sobre la pasta a gust del cuiner o cuinera, Per sobre es posa la gelatina.

Preparació de la crema pastissera:

En un bol posem els rovells d’ou, el sucre i la farina. Es barregen bé i se l’hi afegeix la llet que haurem bullit amb una pell de llimona. Es bat i es posa al foc. Quan comença a bullir s’aparta i es deixa refredar.

Preparació de la gelatina:

Per fer la gelatina posem aigua al foc amb bastant sucre, poc a poc es farà la gelatina per a la decoració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada