dilluns, 2 de març del 2009

Pastís de xocolata

Aquesta recepta és de la Marianela, de Nicaragua, i alumna del B2.

Ingredients:

95 gr. de xocolata negra
90 gr. de mantega, desfeta amb consistència
45 gr. de farina
150 gr. de sucre
3 ous sencers

Preparació:

Mitja hora abans, escalfar el forn a 180º C. Després fondre la xocolata al bany maria amb la mantega, treballant amb una forquilla de fusta.
Barrejar a part la farina, el sucre, els ous i incorporar-hi la massa de xocolata i mantega feta anteriorment. Cal treballar-ho tot junt durant uns minuts, s’han de remenar sense parar ajudant-se d’una batedora.

Cal posar la massa dintre d’un motlle untat de mantega i empolsat lleugerament de farina, per poder retirar el motlle amb facilitat un cop cuit el pastís. Fornejar el pastís durant 20’ al forn i posar-lo sobre una reixa fins que estigui fred.

Agafar una pastilla de xocolata negra i desfer-la al microones amb una mica de mantega i una mica de nata líquida, barrejar bé i cobrir el pastís. Ja es pot servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada