Aquesta recepta és de la Marianela, de Nicaragua, i alumna del B2.
Ingredients:
95 gr. de xocolata negra
90 gr. de mantega, desfeta amb consistència
45 gr. de farina
150 gr. de sucre
3 ous sencers
Preparació:
Barrejar a part la farina, el sucre, els ous i incorporar-hi la massa de xocolata i mantega feta anteriorment. Cal treballar-ho tot junt durant uns minuts, s’han de remenar sense parar ajudant-se d’una batedora.
Cal posar la massa dintre d’un motlle untat de mantega i empolsat lleugerament de farina, per poder retirar el motlle amb facilitat un cop cuit el pastís. Fornejar el pastís durant 20’ al forn i posar-lo sobre una reixa fins que estigui fred.
Agafar una pastilla de xocolata negra i desfer-la al microones amb una mica de mantega i una mica de nata líquida, barrejar bé i cobrir el pastís. Ja es pot servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada