dilluns, 19 de gener del 2009

Ceviche de gambes i tonyina fresca

Aquesta recepta ens l'ha fet arribar la Pati, alumna del B1 i ara del B2.

Ingredients:

Gambes
Tonyina fresca
Ceba
Pebrot verd
Tomàquets
Julivert
Plàtan verd
Oli
Llimona
Sal

Preparació:

Es cou la tonyina, quan està gairebé cuita s'hi posen les gambes i es deixen uns minuts. Es cola i es guarda el suc. Es talla la tonyina en trossets petits i es barreja amb les gambes. En un altre plat es pica la ceba, el tomàquet i el pebrot, s'hi posa sal, el suc de llimona, oli i julivert. Es barreja amb les gambes i la tonyina i s'hi afegeix el suc de la cocció al nostre gust.

Piquem molt fi el pebrot verd i el fregim amb oli abundant, el posem en un plat i el servim amb el ceviche.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada