divendres, 2 de gener del 2009

Alfajores amb maizena i dulce de leche

Aquesta recepta la van preparar en Júlio i en Walter, argentins i alumnes del bàsic 1.

Ingredients:

200 gr. de maizena
100 gr. de farina Leudante
150 gr. de sucre
2 ous
200 gr. de mantega
Essència de vainilla al gust

Preparació:

S'agafen dos bols. En un es barregen tots els ingredients secs: la farina, la maizena i el sucre. A l'altre bol es desfà la mantega amb una forquilla, se li afegeixen els ous i l'essència de vainilla. Un cop ben barrejats tots els ingredients dels dos bols, es barrejen els dos bols en un de sol, es pasten fins que quedi una pasta lleugera, que no s'enganxi a les mans. Es deixa reposar a la envera durant 1/2h hora. Després s'estira amb l'ajuda d'un corró fins que quedi amb un gruix d'1 cm. amb un motlle circular es tallen les rodones i es posen durant 10' al forn a 180º. Un cop fredes, s'hi posa el dulce de leche i es tapen amb una altra rodona. S'arrebossen amb coco ratllat i... a gaudir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada